Letný rekondičný pobyt Ružomberok-Černová

Príprava na letný rekondičný pobyt je vždy plná napätia, ale samozrejme, v pozitívnom zmysle. Nájsť vhodný termín je asi najväčšou výzvou, tentokrát sa nám to podarilo až na tretí pokus. Termin je 24.8-30.8.2014.

Penzión vo western štýle ponúka asi všetko, čo potrebujeme – vonkajšie ihriská na šport, táborisko (budeme aj grilovať), rôzne spoločenské hry, kone, squash, pre potešenie tela saunu a masáže. Jednoducho ideálne miesto pre turistiku (aj jaskyne nás očaria) a špecializujú sa na cykloturistiku (neďaleko sa nachádza bikepark).

Ak nám to počasie dovolí, môžeme vyskúšať pltníctvo na rieke alebo vyhliadkovú plavbu po Liptovskej Mare. Známe sú termálne kúpaliská v okolí ako aj mnoho ďalších kultúrnych a historických pamiatok. Viac info o penzióne nájdete na stránke westernpenzion.sk a liptovactive.sk.

Ako vždy, pobyt bude plný pohybu (nech máme krásne glykémie) a dôraz kladieme na edukáciu (aby sme vedeli, prečo si máme dať pred zmrzlinou kareláb..) Ak uvažuješ o inzulínovej pumpe, tiež je to vhodným miestom pre získavanie skúseností – byť týždeň medzi nami znamená priestor pre otázky, odpovedať budú skúsené edukátorky a hravou formou sa zoznámime s konverzačnými mapami, virtuálne zvládneme prípadné nejasné situácie s diabetom.

Ak máš záujem o pobyt, prosím Ťa, ozvi sa mailom na tarnok.jessy@gmail.com. Tešíme sa na Teba 🙂 Jessy

Zdieľať: