Kde bolo tam bolo, bol raz jeden pobyt, ktorý sa plánoval do kraja drotárov, oblých kopcov, čarovných zákutí a horských kaplniek.

Ako vždy, pobyt bol plný tanca a veselosti, lebo to nebol obyčajný týždeň, ale čarovný – glykémie sa zlepšili, pravidelná strava spravila svoje a najväčší zázrak – pohyb – ukázal každej Karamelke a Karamelákovi aký má silný vplyv na nezbedné výsledky.

Tanečný parket bol obsadený 2 dni, profesionálni tanečníci nás pozývali do tanca. Ďalšie dni turistické chodníky a cyklotrasy sa preskúmali, neskôr unavení pútnici večer v saune a vírivke oddychovať mohli.

Veľká všestranná zelená plocha priam volala hrať futbal, volleyball a tenis. Aby sme neodchádzali s prázdnou hlavou, učili nás všetci okoloidúci doktori a edukátorky.

Veľa sa debatovalo o inzulínovej pumpe, koniec koncom, to bol vhodným miestom pre získavanie nových skúseností –týždeň prežiť medzi seberovnými znamená priestor pre otázky.

Záujemcovia posielali prihlášky mailom (tarnok.jessy@gmail.com, 0904/923040) alebo listom (Diador, Tehelná 20, 831 03 Bratislava).

Cena pobytu bol 230 Eur, milý člen Diadoru zaplatil len 90 Eur.

Kde: Makov, Horský hotel Hájenka

Kedy: 29.8. – 5.9.2015

Cena: 90 EUR

S pekným pozdravom 🙂 Jessy

Zdieľať: