Letný rekondičný pobyt v Krpáčove

25.8.2019 – 31.8.2019
Hotel Polianka
120 Eur

Horský hotel Polianka sa nachádza v malebnom prostredí nízkotatranskej chatovej oblasti Krpáčovo, ktorá je súčasťou Národného parku Nízke Tatry. Skrýšu tu nájdeme od nedele 25.8  do soboty 31.8. 2019.

Čaká nás ozaj pestrý program, môžeme si vyskúšať jazdenie na koni,  plávanie, pádlovanie a člnkovanie v jazere Krpáčovo, k dispozícii bude požičovňa bicyklov, ihrisko na plážový volejbal, discgolf,  bazén, kryté ohnisko s posedením, kde si budeme opekať, tak nezabudni priniesť aj slaninu.

V budove sa nachádza stolný tenis, stolný futbal, šípky, fínska sauna, vonku sú drevené kade s vírivkou a podľa potrieb nám hotel zabezpečí aj masáže.

Počas týždňa preskúmame široký výber turistických a cyklistických trás,  kto má záujem, môže si zahrať golf na Táloch, zdolať  prekážky vo výške  7 m nad zemou v Tarzánií alebo sa stratiť v podzemnom labyrinte  Jaskyňe mŕtvych netopierov, ktorá je jediná sprístupnená vysokohorská jaskyňa na Slovensku,

Wellnes Hotel Bystrá je tu za rohom, môžeme sa tam schovať v prípade horšieho počasia.

Posledný večer – už tradične – budeme mať diskotéku, tento rok sa pripravte na black and white party!

Okrem toho tam bude veľa zaujímavých atrakcií – super kolektív, veľa zábavy, výlety a edukácie na dennej báze.  Pobyt je pre diabetikov nad 16 rokov.

Ak máš záujem o pobyt, prosím pošli späť návratku ( .doc) mailom na tarnok.jessy@gmail.com (alebo ak nemáš mail, tak na adresu Diador, Tehelná 20, 831 03 Bratislava).Tel. 0911886608.

Návratka na stiahnutie (.doc)

Tešíme sa na Teba 🙂                                  

jessy

Zdieľať: