Letný rekondičný pobyt – Nízke Tatry

V prostredí Selčianskej doliny, na úpätí Nízkych Tatier, uprostred nádhernej prírody pri obci Selce, sa nachádza maličký penzión Čachovo, ktorý je vzdialený iba 5 km od Banskej Bystrice. Náš očakávaný príchod bude 26.8. a osladíme to tam na jeden týždeň, do 2.9.2017.

Horehronie je jednou z najmalebnejších častí Slovenska, kde pod najvyšší stupeň ochrany patria dva národné parky – Národný park Nízke Tatry a Národný park Muránska planina.

Budeme mať k dispozícií tenisový kurt, mini futbal a volejbalové ihrisko. V záhrade sa nachádza aj ohnisko, kde budeme v piatok večer opekať rôzne dobroty. Ohľadom programu: určite budeme mať aspoň jednu väčšiu prechádzku nádhernej prírode. V Španej Doline sa nachádza banský chodník a vyhliadkové miesto. Ďalší náučný chodník vo Veľkej Fatre je prírodovedný, návštevníkov zoznamuje s miestnou flórou i faunou.

Samozrejme, plánujeme aj edukácie – budeme hovoriť o inzulínových pumpách a senzoroch, o novinkách, na vlastnej koži môžes skúsiť, čo spraví pravidelný šport s tvojimi glykémiami.

Prihlášky, prosím, poslielajte mailom tarnok.jessy@gmail.com alebo hláste sa telefonicky (0904/923040). Cena pobytu pre členov Diadoru je 100 Eur.

Zdieľať: