Termín: 26.8. – 1.9.2023
Miesto: Hotel Polianka
Cena: 140,- Eur
doprava: Individuálna

Srdečne ťa pozývame na nezabudnuteľný pobyt v Horskom hoteli Polianka, ktorý sa nachádza v nádhernej scenérii Nízkych Tatier v chatovej oblasti Krpáčovo, súčasti Národného parku Nízke Tatry.

Tešiť sa môžeš na bohatý program, kde budeš mať možnosť vyskúšať jazdu na koni, plávanie, pádlovanie a člnkovanie v jazere Krpáčovo. K dispozícii je tiež požičovňa bicyklov, ihrisko na plážový volejbal, discgolf, bazén a kryté ohnisko, kde si budeme opekať a užiť si príjemné posedenie.

V hotelovej budove nájdeš stolný tenis, stolný futbal, šípky a fínsku saunu. Vonku budeš mať možnosť relaxovať vo drevených kádach s vírivkou. Podľa tvojich potrieb ti hotel zabezpečí aj masáže.

Počas týždňa bude široký výber turistických a cyklistických trás. Tak isto bude možnosť vyskúšať prekážky vo výške 7 metrov nad zemou v Tarzánií alebo sa stratiť v podzemnom labyrinte Jaskyne mŕtvych netopierov, ktorá je jediná prístupná vysokohorská jaskyňa na Slovensku.

Hotel Bystrá s wellness centrom je len kúsok odtiaľ, takže sa tam môžeme schovať v prípade horšieho počasia.

Na záver pobytu nás čaká tradičná diskotéka.

Okrem toho budeš mať možnosť zažiť veľa zaujímavých atrakcií, výletov a vzdelávacích aktivít, ktoré ti budú prinášať radosť a zábavu počas celého dňa. Tento pobyt je určený pre diabetikov nad 16 rokov.

Ak máš záujem o účasť, prosím, prosím prihlás sa pomocou formuláru nižšie.

Zdieľať: